Veelgestelde vragen

Background Image

Wij adviseren altijd een sfeerhaard van 160cm breed. Dit geeft een mooi breed aanzicht vanuit de woonkamer en past perfect bij de afmetingen van de hedendaagse TV’s.

Ja, de sfeerhaarden van KlinkQ zijn energiezuinig door de LED technologie.

Een elektrische sfeerhaard is uitermate geschikt om in te bouwen onder een TV. Bij een elektrische sfeerhaard hoeft u geen rekening te houden met warmte en ventilatie, dit moet wel bij een gashaard of houthaard. Andere argumenten zijn de smalle inbouwdiepte en de lengte van de elektrische haard. Elektrische sfeerhaarden zijn veelal breder dan een gashaard, houthaard of bio ethanolhaard wat perfect past bij een cinewall.

Een groot voordeel van een sfeerhaard is de aanschafprijs. Een elektrische haard vergt een veel kleinere investering dan een traditionele gashaard of houtkachel. KlinkQ heeft al een elektrische haard vanaf €349,-.

Daarnaast is een sfeerhaard heel makkelijk te installeren. Je hebt namelijk geen gedoe met afvoerpijpen en luchtkanalen zoals bijvoorbeeld bij een gaskachel en houtkachel. Een sfeerhaard kan op elke gewenste plek in jouw woonkamer worden geïnstalleerd. Dit kan een sfeerhaard zijn voor in een voorzetwand, aan de muur of helemaal geïntegreerd in jouw cinewall.

Een ander groot voordeel is de veiligheid. Een elektrische sfeerhaard is bereikbaar en aan te raken door iedereen. Een houthaard of gaskachel wordt heet waardoor kleine kinderen door aanraking met de haard brandwonden kunnen oplopen. Een elektrische sfeerhaard is veilig voor iedereen.

Nee, al onze deuren zijn voorzien van een magneetsluiting en een hendel. Bij de stalen deur zit de magneetstrip in het kozijn. Bij de houten deur zit de magneetstrip in de deur. Door het gebruik van een magneetslot kunnen we ook een hendel gebruiken. Deze wordt mooi verwerkt in het profiel zodat je een optimale verdeling van de vlakken hebt.

Een opdekdeur is een binnendeur die gedeeltelijk over het kozijn heen valt. Dit is bij onze houten deuren het geval. Hierdoor kunnen we vaak het bestaande kozijn hergebruiken. We leveren een potje verf mee voor het schilderen van het kozijn, in dezelfde kleur als de deur!

Een stompe deur is een deur voor in het kozijn. Als je de deur sluit, dan valt een stompe deur helemaal ín het kozijn. Dit is het geval bij onze stalen deuren.

Onze stalen deuren worden altijd inclusief kozijn geleverd. Dit is een stomp kozijn. Dit betekent dat het bestaande kozijn eruit moet zodat er een afgewerkte sparing ontstaat waar wij ons kozijn tegen plaatsen. Dit kunnen wij allemaal voor je uit handen nemen. Zowel het verwijderen van het oude kozijn, als het op maat maken en afwerken van de sparing.

Wil je toch liever het bestaande kozijn behouden? Dan kan dat! Wij leveren onze houten opdekdeur zonder kozijn. Deze houten opdekdeur heeft een staal look and feel. En om het helemaal af te maken leveren we een potje verf mee voor het schilderen van het kozijn, in dezelfde kleur als de deur!

In al onze deuren gebruiken wij 6mm gehard glas.

Onze stalen profielen hebben een vooraanzicht van 40mm en een zijaanzicht van 40mm. Dit zijn dezelfde afmetingen als de dikte van het kozijn, wat het tot een mooi geheel maakt. De buitenste profielen van de houten deur zijn 60mm en d binnenste 40mm.

Wil je meer informatie over alle afmetingen? Vraag deze dan even bij ons op via info@klinkq.nl

Onze profielen hebben standaard de kleur mat zwart (RAL9005). De stalen deur wordt gepoedercoat en de houten deur gelakt. Mocht je jouw deur in een andere kleur willen, laat ons dat dan even weten. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Bij KlinkQ houden we van de robuuste en stoere look van staal. Het mag een randje hebben. Aluminium vinden we meer passen in een kantoorruimte. Veel partijen gebruiken aluminium omdat het lichter is en makkelijker te bewerken maar daar creëer je niet die industriële look mee.

Omdat wij werken met standaard maten kunnen we groter inkopen en scherpere prijzen hanteren. Daarnaast betaal je bij KlinkQ niet voor grote showrooms, een leger aan werknemers of fancy busjes. Maar gewoon voor een kwalitatief goede stalen of houten deur.

Jazeker! KlinkQ kan alles voor je verzorgen. We halen eventueel het oude kozijn eruit, maken de sparing waar de deur in moet komen op maat en smeren het af.

Ja, dat is mogelijk. Het monteren van de deur is bij KlinkQ optioneel, dus als je het liever zelf wilt plaatsen dan is dat geen probleem. Vraag altijd even aan één van onze medewerkers waar je rekening mee moet houden.

Wij hebben geen showroom. Op deze manier kunnen we de deuren en andere producten tegen de scherpste prijzen aanbieden. Mocht je advies nodig hebben dan kan je ons altijd bereiken via 010 – 200 5604 of info@klinkq.nl

Van maandag tot vrijdag zijn wij geopend van 9.00u tot 17.00u. Op zaterdag zijn wij geopend van 10.00u tot 15.00u. Op zondag zijn we gesloten.

Omdat wij alle deuren op voorraad hebben kunnen wij snel leveren. Wij hanteren een maximale levertijd van 3 werkdagen. Heb je ook gekozen voor montage van de deur of zelfs het op maat maken van de sparing? Dan kunnen wij dit binnen 7 werkdagen realiseren!

combi
Stalen-scharnierdeur-open
interieurarchitect_mira_ontwerp_interieur_stalendeuren_nieuwegein_woonkamer_gashaard_linteloo_bank-scaled

TEVREDEN KLANTEN

Wat zeggen klanten over ons?