Over ons

SFEERMAKERS

EVEN KENNISMAKEN

Wie zijn nou die gasten van KlinkQ?

KlinkQ is opgericht door drie vrienden.

Jesse, Mervin en Isha waren al jaren goede vrienden en hadden altijd al het idee om samen een bedrijf te starten. Ze hadden allemaal verschillende achtergronden en vaardigheden, maar wisten dat ze elkaar goed konden aanvullen. Uiteindelijk besloten ze om samen een bedrijf te starten in stalen deuren.
Jesse, een voormalig profvoetballer en ondernemer, heeft veel ervaring in het runnen van bedrijven en het omgaan met grote budgetten. Hij is ook zeer creatief en heeft een goed oog voor design en esthetiek. Mervin heeft daarentegen veel ervaring in het managen van logistieke processen en het optimaliseren van de supply chain. Hij is goed in het organiseren van processen en het opzetten van efficiënte systemen. Isha, ten slotte, is een ondernemer in hart en nieren. Hij had al verschillende succesvolle bedrijven opgericht en was een expert op het gebied van marketing en sales. Samen vormen ze een krachtig team dat alles in huis heeft om een succesvol bedrijf op te zetten.
Het bedrijf dat ze opzetten is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en installeren van stalen deuren. Dit waren geen gewone deuren, maar echte blikvangers die een statement maakten in elk interieur. Het team is zeer gedreven en werkte hard om het bedrijf op de kaart te zetten. Ze investeerden in hoogwaardige materialen en moderne productietechnieken om de beste kwaliteit te kunnen leveren.
Al snel begon het bedrijf te groeien en kwamen er steeds meer opdrachten binnen. Jesse was verantwoordelijk voor het ontwerpen van de deuren, Mervin zorgde voor een efficiënte productie en levering van de deuren en Isha zorgde voor een goede marketing en verkoop.
Het bedrijf werd al snel een begrip in de regio en daarbuiten. Steeds meer klanten wisten het bedrijf te vinden en waren zeer tevreden over de kwaliteit van de deuren en de service van het team. Het succes van het bedrijf was mede te danken aan de goede samenwerking tussen de drie vrienden. Ze respecteerden elkaars vaardigheden en werkten goed samen om het bedrijf te laten groeien.
Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met een team van medewerkers. Jesse, Mervin en Isha zijn nog steeds de drijvende krachten achter het bedrijf en werken nog steeds met veel plezier samen. Ze zijn trots op wat ze hebben bereikt en kijken uit naar de toekomst van het bedrijf.

combi
melk-glas-badkamer
interieurarchitect_mira_ontwerp_interieur_stalendeuren_nieuwegein_woonkamer_gashaard_linteloo_bank-scaled

TEVREDEN KLANTEN

Wat zeggen klanten over ons?